Mob 1: +385 99 516 8134 | Mob 2: +385 98 914 7337: | info@vsdgroup.hr

HEADER Zajednicki

PLANIRANJE, VOĐENJE I ODRŽAVANJE

VSD Group d.o.o. je specijalizirano društvo koje se bavi razvojem projekta, te vođenjem i održavanjem pogona obnovljivih izvora energije s naglaskom na kogeneracije na biomasu, bioplinske elektrane, te elektrane na uplinjavanje.

Planiranje, vođenje i održavanje podrazumijeva organiziranje i provođenje redovnog održavanja, sastavljanje izvještaja i izradu dokumentacije, unaprjeđenje sustava održavanja, intervencije u slučaju kvarova, organiziranje i provođenje popravaka, vođenje brige o sigurnosti na radu i zaštiti okoliša te ostale aktivnosti sa područja održavanja i vođenja pogona elektroenergetskih postrojenja.

Za provedbu navedenih aktivnosti zadužen je stručni tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u navedenom području, koji posjeduje sve potrebne licence, potvrde i uvjerenja o osposobljenosti za obavljanje navedenih poslova.

Misija Vizija Cilj SLIKA

 ➥ VIZIJA

Korištenje energije iz obnovljivih izvora je energetska budućnost, a tvrtka VSD GROUP d.o.o. za cilj ima postati vodeći pružatelj usluga projektiranja, izgradnje, upravljanja i održavanja postrojenja za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora!

➥ MISIJA

VSD GROUP d.o.o. uz pomoć znanja koje posjeduje i koje konstantno nadograđuje, te s dosadašnjim stečenim bogatim iskustvom, teži implementacijom vlastitih rješenja u svakodnevnom radu zadovoljiti sve potrebe klijenta u vidu podizanja učinkovitosti, osiguranja kvalitete, sigurnosti i ekonomičnosti.

➥ CILJ

Konstantno praćenje i promicanje novih trendova i tehnologija u vidu što bolje iskoristivosti obnovljivih izvora energije.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM USLUGAMA

DUGME ts
DUGME projektiranje
DUGME nadzor
DUGME izinjering i usluge